Interaktivna televizija

Vrijeme bjesomučnog pretraživanja televizijskih kanala u potrazi za zabavom za Iskonovce je prošlo svršeno vrijeme.

Iskon.TV spoj je najboljeg što suvremena tehnologija nudi. To je interaktivna televizija u pravom smislu te riječi koja osim izbora najboljih svjetskih i domaćih TV programa omogućuje i brojne inovativne TV funkcionalnosti, interaktivne usluge te visoku personalizaciju televizijskih sadržaja.

Programski vodič (EPG)

Uz EPG (Electronic Program Guide) programski vodič jednim klikom na daljinskom upravljaču na raspolaganju ti je raspored svih televizijskih programa s detaljnim opisima emisija. No, on ti omogućuje i mnogo više - u njemu možeš vidjeti sadržaj emisije, vrijeme početka i završetka, a u kombinaciji s Iskon.Snimalicom bez problema možeš i pogledati bilo koju propuštenu emisiju.

Sustav za preporuku emisija

Uz njega ne moraš više pretraživati TV programe u potrazi za zanimljivim programom. Iskonov napredni sustav za preporuku emisija prati tvoje TV navike i preporučuje ti emisije za koje ‘’misli’’ da bi te mogle zanimati.

Profil više korisnika

Prilagođavanje postavki za više korisnika - zato što svatko u kući gleda TV na svoj način, svatko može kreirati svoj korisnički profil i uživati u Iskon.TV-u koji mu je maksimalno prilagođen.

Promjena redoslijeda TV kanala

Promijeni redoslijed TV kanala prema svom guštu, promijeni im nazive, napravi svoju listu TV programa. I ne samo to - svaki ukućanin može definirati svoj korisnički profil i sastaviti svoju listu TV programa.

Mozaik kanali

Gledaš film i krenu reklame, prebaciš na program na kojem je tekma i svako malo provjeravaš jesu li reklame završile? Možda na drugim televizijama, ne i na Iskon.TV-u koji ti omogućuje istodobno gledanje više TV programa.

Podsjetnik

Kao što na svom mobitelu možeš postaviti budilicu, tako i na svom Iskon.TV-u možeš postaviti alarm da te podsjeti na početak tvoje omiljene TV emisije.

Roditeljska zaštita

Neki TV programi dostupni u Iskon.Start paketu nisu primjereni za djecu i zato ih roditeljskom zaštitom možeš sakriti od pogleda djece i maloljetnika.

Iskon.TV info

Probudiš se i iz kreveta želiš pogledati “friške” vijesti. Na Iskon.TV info programu možeš pregledavati najnovije vijesti i informacije - vremensku prognozu, stanje dionica na burzi i razne druge vijesti.

Youtube

Iskonovci lajkaju daljinskim - na tvom televizoru za gledanje Youtubea više nije potrebno računalo. Kada u pauzi TV programa želiš pogledati neki Youtube film ili napraviti kućni Youtube party - Iskon.TV to ti omogućuje uz nekoliko klikova daljinskim upravljačem.

Povežite se s prijateljima

Iskon.TV donosi potpunu novost u svijet digitalne televizije u Hrvatskoj. Sada možete odabrati svoj nadimak u sustavu i povezati se u mrežu s prijateljima koji koriste Iskon.TV. Nove funkcionalnosti omogućuju dijeljenje snimki s prijateljima, preporuku emisija, poklanjanje ili preporuku filmova iz videoteke.

Dijeljenje sadržaja

U sklopu Iskon.Snimalice imate mogućnost dijeljenja vaših snimljenih sadržaja s drugim korisnicima Iskon.TV-a koji koriste snimalicu. Primatelj dobiva obavijest u obliku pop-up prozora, a podijeljene snimke se nalaze u kategoriji „Dijeljeni sadržaj“.

Preporučite ili poklonite film

Od sada svaki naslov u videoteci možete preporučiti ili pokloniti svojim Iskon.TV prijateljima. Kako bi željeni film preporučili ili poklonili dovoljno je označiti ga i odabrati odgovarajuću opciju, a primatelj će dobiti poruku o primitku sadržaja u vidu pop-up prozora na ekranu svog TV prijemnika.

JUMBO TV - fotke i filmovi iz Jumba na tvojem televizoru

Svi Iskonovci - korisnici Iskon.TV-a koji koriste JUMBO servis za spremanje i razmjenu datoteka mogu potpuno besplatno na svom televizoru gledati JUMBO sadržaj ili ga razmjenjivati s drugim Iskonovcima.

Brza online narudžba Trebaš pomoć? Kontakti

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a ovdje ih možete kontrolirati i prilagođavati.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.