Iskon.Snimalica

Iskon.Snimalicom snimaj TV programe Iskon.TV-a i pogledaj ih kada ti odgovara. Snimalicom nadogradi svoj paket ili odaberi paket u kojemu je ona uključena.

Mjesečna naknada - 9,99 kn/mj.
Godišnja naknada - 99,88 kn/god.

Iskon.Snimalica snima kad ti to želiš, čak i pauzira TV program kada zatrebaš.. No ona snima i kada ti ne snimaš kako bi pogledao ono što si propustio. Iskon.Snimalicom se ne upravlja samo daljinskim upravljačem. Postavi snimanje i kada nisi kod kuće - putem interneta, na stranicama Iskon.TV-a ili čak putem mobitela ili tableta, uz pomoć aplikacije Iskon.TV Player. Iskon.Snimalica ti omogućuje tri nevjerojatne funkcije: snimanje, kontinuirano snimanje i pauziranje.

Lista TV programa koji se mogu snimiti Iskon.Snimalicom

Snimanje

Što ne možeš pogledati prema TV rasporedu - snimi. Uz Iskon.Snimalicu samostalno biraš i planiraš snimanje omiljenih sadržaja koje poslije možeš pregledati (snimke su spremljene sljedećih 10 dana). Na raspolaganju ti je ukupno 1000 minuta prostora za snimanje filmova, serija i ostalih TV emisija koje se emitiraju na 100-tinjak domaćih i stranih kanala. Možeš postaviti snimanje pojedinih emisija ili cijelog serijala (snimit će se sve epizode koje su trenutno dostupne u programskom vodiču).

Kontinuirano snimanje

I kada ti ne snimaš, Iskon.TV iz dana u dan kontinuirano snima sve emisije emitirane u posljednja 7 dana na gotovo 40 popularnih programa (označeni su u programskom vodiču - EPG). Sve što ne stigneš pogledati u trenutku kada se emitira, možeš pogledati naknadno u roku od 168 sata putem kontinuirane Iskon.Snimalice. Odlična fora!

Pauziranje

Pauziranje programa - kada ti treba pauza, napravi pauzu. Stisni tipku na daljinskom i zaustavi TV program za vrijeme redovitog prikazivanja (do 30 minuta). Utakmica, film, serija, vijesti... na programima koji imaju omogućeno snimanje, uz Iskon.Snimalicu možeš sve zaustaviti i nakon pauze nastaviti gledati.

Dijeli s prijateljima

Poveži se s Iskon.TV prijateljima i dijelite snimke. Uvjet je da svi imate snimalicu.

Kako aktivirati Iskon.Snimalicu?

Aktivirajte Iskon.Snimalicu na Moj.Iskon ili pozivom na besplatni info broj 0800 1000.

Brza online narudžba Trebaš pomoć? Kontakti