Iskonovci ništa ne propuštaju!

Iskon.TV od sada automatski čuva sav TV sadržaj na Iskon.TV-u čak 24 h unazad. Gledaj kad hoćeš i koliko god puta stigneš unutar 24 sata - potpuno besplatno.

Ako ti 24 h nije dovoljno za 1,71 €/mj. aktiviraj 7 dana unazad

Tvoj omiljen sadržaj postaje ti dostupan na jedan klik točno onda kad tebi to odgovara.

Snimalica 7 dana snima i sprema TV sadržaje emitirane u posljednjih 7 dana. Tako su ti sadržaji dostupni kad ti to poželiš, pa ne moraš više žuriti doma na omiljenu seriju. Omogućava ti pauziranje TV programa, pa bez brige stigneš ispreći novu turu kokica. Možeš i samostalno podesiti snimanje kako bi te željeni sadržaj čekao. Snimalica 24/7 i kontinuirana snimalica zajedno ti omogućuju tri nevjerojatne funkcije: snimanje, kontinuirano snimanje i pauziranje.

Lista TV programa koji se mogu snimiti 7 dana

Kontinuirano snimanje

NOVO! Od sada je svim Iskonovcima dostupno kontinuirano snimanje na svim TV programima (ne uključuje CineStar TV programe). Besplatno premotaj čak 24 h unatrag. Čak i kada ti ne snimaš, Iskon.TV iz dana u dan kontinuirano snima sadržaj. Sve što ne stigneš pogledati u trenutku kada se emitira, možeš pogledati naknadno. Odlična fora!

Sadržaj možeš premotati na nekoliko načina?

1. Na svom daljinskom upravljaču klikni "EPG", a zatim strelicom gore ili dolje i lijevo, potraži željenu emisiju. Kada dođeš do emisije, klikom na OK odaberi „pokreni snimku“ te tako pokreni sadržaj koji želiš gledati bez obzira na to što je već prošao.

2. Ako se već nalaziš na programu koju želiš, na daljinskom stisni strelicu lijevo i na ekranu će ti se pokazati čitava lista emisija koje se na tom programu emitiraju. Pomoću strelice prema gore listaj do 24 sata unatrag, odaberi koju želiš gledati i klikom OK pokreni snimku.

3. Ako upališ TV i ustanoviš da je emisija koju želiš gledati već započela, na daljinskom prvo stisni pauzu, a zatim pomoću tipke premotaj nazad vrati na početak emisije.

Pauziranje

Pauziranje programa - kada ti treba pauza, napravi pauzu. Stisni tipku na daljinskom i zaustavi TV program za vrijeme redovitog prikazivanja (do 30 minuta). Utakmica, film, serija, vijesti... na programima koji imaju omogućeno snimanje, uz Snimalicu možeš sve zaustaviti i nakon pauze nastaviti gledati.

Snimanje

Što ne možeš pogledati prema TV rasporedu - snimi. Uz Snimalicu 24/7 samostalno biraš i planiraš snimanje omiljenih sadržaja koje poslije možeš pregledati (snimke su spremljene sljedećih 10 dana). Na raspolaganju ti je ukupno 500 sati prostora za snimanje sadržaja (250 sati za snimanje serijala i 250 sati za snimanje svega ostaloga). Možeš postaviti snimanje pojedinih emisija ili cijelog serijala (snimit će se sve epizode koje su trenutno dostupne u programskom vodiču). Snimljeno lako pronađi na nultom kanalu klikom na "moj sadržaj" ili unutar Snimalice.

Nije mi dosta spremanje sadržaja 24 h, kako da aktiviram 7 dana spremljenog sadržaja?

Aktiviraj Snimalicu na svom Iskon.TV-u,  Moj.Iskon aplikaciji ili pozivom na besplatni info broj 0800 1000.

Brza online narudžba Trebaš pomoć? Kontakti

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a ovdje ih možete kontrolirati i prilagođavati.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.