Snimalica 24/7

Snimalica 24/7 obogaćuje tvoj Iskon.TV koji se sada prilagođava tebi. Donosi ti svaki tjedan 5000 sati filmova, serija, sporta, dokumentaraca, crtića... koji su ti dostupni na jedan klik točno onda kada tebi to odgovara.

Mjesečna naknada - 12,99 kn/mj.
Ne želiš platiti dodatno? Nema problema! Kontinuirana Snimalica već je uključena u osnovni paket i donosi ti 700 sati tvog omiljenog TV sadržaja.

Snimalica 24/7 snima i sprema TV sadržaje emitirane u posljednjih 7 dana. Tako su ti sadržaji dostupni kad ti to poželiš, pa ne moraš više žuriti doma kako bi pogledao sve što te zanima. Omogućava ti pauziranje TV programa kada zatrebaš, pa bez brige stigneš ispreći novu turu kokica. Možeš i samostalno podesiti snimanje kako bi te željeni sadržaj čekao. Snimalicom 24/7 se ne upravlja samo daljinskim upravljačem. Postavi snimanje i kada nisi kod kuće - putem interneta, na stranicama Iskon.TV-a ili čak putem mobitela ili tableta, uz pomoć aplikacije Iskon.TV Player. Snimalica 24/7 i kontinuirana sminalica zajedno ti omogućuju tri nevjerojatne funkcije: snimanje, kontinuirano snimanje i pauziranje.

Lista TV programa koji se mogu snimiti Snimalicom 24/7

Snimanje

Što ne možeš pogledati prema TV rasporedu - snimi. Uz Snimalicu 24/7 samostalno biraš i planiraš snimanje omiljenih sadržaja koje poslije možeš pregledati (snimke su spremljene sljedećih 10 dana). Na raspolaganju ti je ukupno 500 sati prostora za snimanje sadržaja (250 sati za snimanje serijala i 250 sati za snimanje svega ostaloga). Možeš postaviti snimanje pojedinih emisija ili cijelog serijala (snimit će se sve epizode koje su trenutno dostupne u programskom vodiču). Snimljeno lako pronađi na nultom kanalu klikom na "moj sadržaj" ili unutar Snimalice.

Kontinuirano snimanje

I kada ti ne snimaš, Iskon.TV iz dana u dan kontinuirano snima sve emisije emitirane u posljednja 7 dana na gotovo 47 popularnih programa (označeni su u programskom vodiču - EPG). Sve što ne stigneš pogledati u trenutku kada se emitira, možeš pogledati naknadno u roku od 168 sata putem kontinuirane Iskon.Snimalice. Odlična fora!

Pauziranje

Pauziranje programa - kada ti treba pauza, napravi pauzu. Stisni tipku na daljinskom i zaustavi TV program za vrijeme redovitog prikazivanja (do 30 minuta). Utakmica, film, serija, vijesti... na programima koji imaju omogućeno snimanje, uz Iskon.Snimalicu možeš sve zaustaviti i nakon pauze nastaviti gledati.

Dijeli s prijateljima

Poveži se s Iskon.TV prijateljima i dijelite snimke. Uvjet je da svi imate snimalicu.

Kako aktivirati Snimalicu 24/7?

Aktiviraj Iskon.Snimalicu na Moj.Iskon ili pozivom na besplatni info broj 0800 1000.

Brza online narudžba Trebaš pomoć? Kontakti